Turite klausimų?: +37069214800
 

Jūrinis kotas DAM Imax Inliner Boat 7'/2.10M MF 300-600G/XXH 50LB 70601

  • 84.89 €

Jūrinis kotas DAM Imax Inliner Boat 7'/2.10M MF 300-600G/XXH 50LB 70601 - DAM-Inliner - Jūrinės meškerės - Patirkite nuotykius su IMAX INLINER BOAT meškere!Atraskite tikslumą ir stiprumą: Patirkite nepalyginamą kontrolę ir jautrumą su IMAX INLINER BOAT

Pageidauti

Palyginti

Be PVM: 84.89 €

Prieinamumas: Sandėlyje

Prekių ženklai Maximus

Prekės kodas: DAM-Inliner

Žymos:  Jūrinis kotas DAM Imax Inliner Boat 7'/2.10M MF 300-600G/XXH 50LB 70601DAM-InlinerJūrinės meškerės

Patirkite nuotykius su IMAX INLINER BOAT meškere!

Atraskite tikslumą ir stiprumą: Patirkite nepalyginamą kontrolę ir jautrumą su IMAX INLINER BOAT meškere, sukurta aistringam jūrų žvejui. Mūsų meškerė pagaminta iš aukščiausios kokybės TC24 anglies šerdo, siūlančios išskirtinį stiprumo ir lankstumo derinį, leidžiantį lengvai susidoroti su sudėtingiausiomis jūrų sąlygomis.

Nepalyginama žiedų kokybė: Ši meškerė aprūpinta SeaGuide pirminiu ir galiniu žiedais, užtikrinančiais, kad jūsų valas sklandžiai slystų, gerinant jūsų valo išvyniojimo efektyvumą. Nesvarbu,, ar kovojate su pačia sunkiausia laimikiu, šie žiedeliai suteikia patikimumą, kurio jums reikia.

Aukščiausios patogumo ir sukibimo kokybė: Sukurta žvejo poreikius atitinkančiai, mūsų aukštos kokybės kamufljažinės EVA rankenos suteikia ergonomišką sukibimą, mažinant rankų nuovargį ilgose žvejybos sesijose. Tvirtas ritės laikiklis toliau užtikrina, kad jūsų ritė būtų tvirtai prilaikyta vietoje, suteikdama jums pasitikėjimą kiekviename traukime.

Ilgalaikis dizainas: IMAX INLINER BOAT meškerėje įtmontuotas aukštos kokybės DPS ritės laikiklis, žinomas dėl savo ilgaamžiškumo ir gebėjimo atlaikyti nepalankias jūros sąlygas. Kartu su nerūdijančio plieno siūlų veržle, ši meškerė sukurta tarnauti ilgai, užtikrinant nesuskaičiuojamas žvejybos nuotykius ateityje.

Patogumas kelyje: Kiekviena meškerė tiekiama stilingame audinių krepšyje, padarant saugojimą ir transportavimą kiek įmanoma lengvesniu. Apsaugokite savo investiciją ir išlaikykite įrangą aukščiausios būklės, paruoštą jūsų kitai žvejybos išvykai.

Kodėl verta rinktis IMAX INLINER BOAT meškerę? Tai ne tik žvejybos meškerė; tai jūsų aistros jūrinei žvejybai pratęsimas. Su jos pažangiomis savybėmis ir sukurtas atsižvelgiant į jūsų patogumą bei našumą, tai puikus palydovas tiems, kurie reikalauja geriausia iš savo žvejybos įrangos.

IMAX INLINER BOAT meškerė čia, kad pakeltų jūsų jūrinę žvejybą į kitą lygį. Nerkite į nuotykį su pasitikėjimu ir užtikrintumu– įsigykite jau šiandien!


Meskeres
Dalių skaičius 2
Meškerės ilgis 210 cm
Meškerės tipas Jūrinė
onhook
Transportavimo ilgis 140 cm

Apžvalgos

Atsiliepimų apie šią prekę kol kas nėra.

Parašyti įvertinimą

Pastaba: Įvestas tekstas nebus išverstas.