Turite klausimų?: +37069214800
 
Kaip pasiruošti, kad žvejoti būtų lengviau?
26 Gegužė

Kaip pasiruošti, kad žvejoti būtų lengviau?

Paskelbtė: Skirvyte Perskaityta: 980 Komentarai: 0

Pirmiausia – transportas

Nesvarbu, ar žvejosite vieni, ar su kompanija – gerai pagalvokite, kaip nusigausite iki ežero, upės ar kitokios vietos, kur viliosite masalu žuvis. Pasistenkite rinktis gero pravažumo kelius ir patį automobilį. Be to, jei važiuosite keliese, rinkitės talpų transportą – praversti gali net mikroautobusai.


Komfortui rinkitės tinkamus drabužius

Pavasarį labai vilioja tiesiog žvejoti vilkint trumparankovius marškinėlius. Tačiau kiekvienas bent kiek patyręs žvejys žino, ką reiškia tokiu būdu maitinti prie vandens įsikūrusius vabzdžių tuntus. Žinoma, nereikia persistengti, bet niekada nepamirškite, kad komfortą užtikrins tik patogūs, judesių nevaržantys drabužiai ir avalynė.


Nesirūpinkite tuo, kuo nebūtina

El. parduotuvė Skirvyte.lt labai dažnai lankoma žvejų, kurie jau susigaudė, kokia gera gudrybė yra vienkartiniai indai. Juos po visko galėsite tiesiog išmesti. Tai reiškia, kad nereikės nieko tvarkyti ar plauti, be to, nereikės baimintis, kad indai suduš ar įskils ir sulauksite žmonos įtūžio. Dar vienas privalumas – tokie indai yra labai lengvi.

Labai geras dalykas, be kurio žvejyba sunkiai įsivaizduojama, yra termosai. Rinkitės kokio tik norite dydžio – svarbu, kad būtų patogu ir kad pats indas būtų kokybiškas. Beje, nepamirškite ir vienkartinių įrankių!


Maisto vilionės – ne visada vertos pasiduoti

Kepsniai, iš anksto paruoštos salotos, sūreliai tikrai vilioja, ypač, kai esate alkani. Visgi gerai pagalvokite prieš susigundydami. Viena yra skonis, tačiau visai kas kita – grėsmė sveikatai. Panašiai kaip patvarūs vienkartiniai indai iš Skirvyte.lt, turi būti patvarus ir maistas. Taigi, rinkitės ilgai negendančius produktus, neapdorotas daržoves ir panašiai.

Net jei žvejoti vykstate vos dienai, nevertinkite pasiruošimo atmestinai. Tegul visas laikas būna malonus – nuo pat pasiruošimo iki vykimo namo.


Susiję straipsniai

Parašyti komentarą

Tinklaraščio kategorijos