Turite klausimų?: +37069214800
 
Lengva kelionė žvejoti: kas ir kaip
22 Liepa

Lengva kelionė žvejoti: kas ir kaip

Paskelbtė: Skirvyte Perskaityta: 1176 Komentarai: 0

Žinokite, kur, kada ir su kuo

Kelionė žvejoti vargu ar bus sklandi, jei vyksite į ją spontaniškai. Juk tokiu atveju paprasčiausiai galima pamiršti esminius daiktus. Tad nepatingėkite bent pagrindų susiplanuoti iš anksto. Nuspręskite, ar keliausite link Neries Vilniuje, ar prie Žaliųjų ežerų, ar dar kur į sostinės apylinkes.

Taip pat apgalvokite, ar norite vienumos, ar kompanijos. Nuo to priklausys, kada vykti geriausia. Juk reikia susiderinti, kad visi būtų laisvi ir nebūtų ribojami kažkokių skubotų įsipareigojimų. Be to, tai lems ir transporto priemonę. Dairykitės parkavimo aikštelės Vilniuje tik tada, kai jau bus aišku, važiuosite automobiliu ar mikroautobusu. Tuomet jau bus aišku, kiek reikės išleisti kelionei.


Nepamirškite esmės

 Susiplanuokite maršrutą: apgalvokite, ar važiuosite vaizdingu keliu, ar norėsite tik kuo greičiau pasiekti pasirinktą ežerą ar upę. Taip pat nepamirškite esminių dalykų: visų žūklės reikmenų, įskaitant meškerę, jauką, plūdę, kibirą žuvims, taip pat – drabužių, maisto.

Apgalvokite, ar keliausite vos dienai, ar kelioms, ar netgi savaitei. Tuomet ieškokite nakvynės vietos, kur ir kokio maisto pasigaminti. Nepamirškite, jei keliaujate ne vieni, susitarti, kas ką ims. Juk jei maistas dubliuosis, tiesiog turėsite per daug ir liks likučių. Lygiai taip pat ir dėl reikmenų: higienos priemonių, indų, rankšluosčių, dujų ar elektrinių viryklių ir panašiai.

Jau po visko turėtų būti rezervuojamos ir parkavimo aikštelės Vilniuje. Juk tada jau žinosite, kiek laiko užtruksite, kurioje vietoje rasitės, netgi kas vairuos. Neskubėkite: tegul ir planavimas, ir pati kelionė būna malonūs, gausūs smagių įspūdžių, puikios nuotaikos. Tuomet ir pati žvejyba eisis sklandžiai, grįšite kupini ne tik laimikio, bet ir tiesiog jėgų.


Susiję produktai

Valas Katran Synapse Citron 1000m
12.49 € Be mok.: 12.49 €

Synapse Citron valas yra švelnus, minkštas, stiprus rišti mazgams. Jis yra skęstantis, nedidelio tamprumo 12-13% naudojant 50% apkrovos. Valas yra su specialiu padengimu, kad sumažinti trintį į meškerės žiedelius metant tolimus metimus. Dėl jo ryškios spalvos jis puikiai matosi naktį prožektoriaus šviesoje. Labai patogiai sužymėtas kas 250metrų.Storiai 0.234mm , 0.261mm , 0.286mm , 0.309mm , 0.331mm 0.37mm..

Į krepšelį

Parašyti komentarą

Tinklaraščio kategorijos